Enter Title

Kies ook voor vaste lage rente:
wel zo veilig!

 

Heeft u een doorlopend krediet met een variabele rente? Met de historisch lage rente op dit moment is dit wellicht een uitstekend moment om voor u te bekijken of we uw huidige lening kunnen omzetten naar een persoonlijke lening met vaste lage rente. U profiteert dan van een vaste lage rente en weet precies wanneer u uw lening heeft afgelost. Dat is wel zo'n veilig idee.

 

Persoonlijke lening met een vaste lage rente

Dit is een uitstekend moment om te bekijken of wij ook uw lening kunnen omzetten naar een persoonlijke lening met vaste lage rente. Dat is wel zo veilig en u weet precies wanneer u uw lening heeft afgelost. Reageer dus snel en laat ons gratis en vrijblijvend de mogelijkheden voor u bekijken.

 

Liever flexibel en meer vrijheid?

Dan kunnen we voor u bekijken of wij uw huidige lening kunnen omzetten naar een combinatie van een persoonlijke lening en een doorlopend krediet. Wij splitsen uw lening dan in twee delen: een deel met een vaste lage rente en een deel waarbij u kunt aflossen en opnemen wanneer u zelf wilt.

 

De voordelen nog even op een rij:

  • Historisch lage rente
  • Combinatie mogelijk
  • Veilig en zeker: vaste lage rente
  • Gratis en vrijblijvend

 

Reageer snel

Laat ons gratis en geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor u bekijken. Vul het aanvraagformulier in of bel ons: 0118 - 421 420, dan gaan wij direct voor u aan de slag!

 

Ja, ik wil besparen!

 

Na ontvangst nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

*Verplicht veld