Een voordelige inboedelverzekering via De Graaf Assurantiën en Financieel Adviseurs (DGA)

Voor een voordelige inboedelverzekering bent u bij DGA aan het juiste adres. Onze ervaren adviseurs zijn u graag van dienst, en samen met u zoeken wij de verzekering die het beste bij u persoonlijke situatie past.

Omdat DGA volledig onafhankelijk werkt en niet gebonden is aan enige bank of verzekeringsmaatschappij, bent u verzekerd van een objectief advies. Bovendien kunnen wij u tarieven bieden die tot de laagste in Nederland behoren.

U bent van harte welkom op ons kantoor in Vlissingen. Of heeft u liever dat één van onze adviseurs bij u langskomt? Dan maken wij graag een afspraak  met u!

Veel klanten hebben al een voordelige inboedelverzekering via DGA afgesloten. Ook u zijn wij natuurlijk graag van dienst!

 

Wat is een inboedelverzekering  

De spullen in uw huis kunnen op veel manieren beschadigen. De financiële gevolgen hiervan zijn vaak groot. Met een inboedelverzekering bent u verzekerd voor de financiële gevolgen van deze schade. Voor schade aan het huis zelf sluit u een opstalverzekering af.


Over het algemeen dekt een inboedelverzekering schade aan de spullen in uw huis als gevolg van bijvoorbeeld brand, storm, diefstal, neerslag, bliksem, vorst of een explosie. Schade die u opzettelijk hebt veroorzaakt, wordt niet vergoed.

 
Naast directe schade aan uw inboedel, zijn ook bepaalde kosten gedek, zoals de kosten van het opruimen na een schade. Of het opsporen van de oorzaak van een lekkage.

U bent niet verzekerd bij schade veroorzaakt door ‘catastrofes’. Denk aan oorlogssituaties, kernrampen of overstromingen.


 DGA informeert u graag over de verschillende mogelijkheden en bekijkt welke inboedelverzekering het beste bij u past. Daarbij kijken we niet alleen naar de prijs, maar ook naar de voorwaarden.  

 

Een inboedelverzekering via DGA: overzichtelijk en voordelig(er)

Door uw verschillende verzekeringen samen te voegen tot één pakket, kunnen wij voor u in de regel een enorme besparing realiseren, want u kunt van de betreffende maatschappij een korting krijgen die flink kan oplopen. Door uw verzekeringen bij DGA onder te brengen, heeft u bovendien alles overzichtelijk op een rij, en krijgt u ook de beste service! Mocht u bijvoorbeeld een verzekering moeten aanspreken, dan neemt u eenvoudig even contact met ons op en dan regelen wij voor u de hele verdere afhandeling!