Klantenservice 0118 421 420

Over De Graaf Assurantiën en Financieel Adviseurs (DGA)

De Graaf Assurantiën en Financieel Adviseurs (DGA) is hét adres voor een voordelige verzekering. Samen met u bekijken we welke verzekering het beste bij uw wensen, mogelijkheden en persoonlijke situatie past. Onze specialisten geven u altijd een gedegen en uiteraard eerlijk advies, waarbij ouderwetse service en persoonlijk contact hoog in het vaandel staan.

 

Voordelige verzekering en een objectief advies? De Graaf Assurantiën en Financieel Adviseurs!

Omdat wij volledig onafhankelijk opereren en niet gebonden zijn aan enige bank of verzekeringsmaatschappij, bent u ook verzekerd van een objectief advies. Door onze ruime ervaring en kennis van de markt bekijken wij niet alleen welk product de laagste tarieven heeft, maar ook welke partij de meest gunstige voorwaarden heeft. Bovendien kunnen wij u, als één van de grotere advies- en bemiddelingskantoren, tarieven bieden die tot de laagste in Nederland behoren!

 

Op zoek naar een voordelige Verzekering? DGA Verzekeringen!

DGA Verzekeringen, ons volmachtbedrijf, heeft aanstellingen bij onder andere ASR en Nationale Nederlanden. Hierdoor kunt u via DGA niet alleen heel voordelige verzekeringen afsluiten, maar heeft u daarbij ook uitstekende voorwaarden. Bovendien kan DGA de meeste schade's zelf voor u afhandelen, waardoor u verzekerd bent van een snelle schade-afhandeling. En hoe meer verzekeringen u bij DGA afsluit, hoe meer korting u krijgt.  

 

Hypotheek tegen een gunstige rente? DGA Financieel Adviseurs!

Bent u op zoek naar een voordelige hypotheek? Via het met ons samenwerkende DGA Financieel Adviseurs Den Haag heeft u keuze genoeg! Want DGA Den Haag werkt samen met de belangrijkste verstrekkers in ons land. 

 U bent van harte welkom op ons kantoor. Wilt u liever dat één van onze adviseurs bij u langskomt? Dan maken wij graag een afspraak met u. Wij zijn u graag van dienst.

 Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 9.00 tot 17.30 uur via telefoonnummer 0118 - 421 420, of stuur ons een e-mail: info@dgavlissingen.nl. Afspraken buiten kantooruren zijn uiteraard ook mogelijk.

 

 

De Graaf Assurantiën en Financieel Adviseurs bvGovert Flincklaan 53
4383 WB  Vlissingen

Postbus 5086
4380 KB  Vlissingen

Telefoon: 0118 - 421 420 
Fax : 0118 - 421 438 
E-mail: info@dgavlissingen.nl

K.v.K. nummer: 54330297

De Graaf Assurantiën en Financieel Adviseurs is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder vergunningnummer: 12041256.

  

Onze openingstijden zijn: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Afspraken buiten kantooruren zijn uiteraard mogelijk.

 

Grotere kaart weergeven