Klantenservice 0118 421 420

Een voordelige autoverzekering via De Graaf Assurantiën en Financieel Adviseurs (DGA)

Voor een voordelige autoverzekering bent u bij DGA aan het juiste adres. Onze ervaren adviseurs zijn u graag van dienst, en samen met u zoeken wij de verzekering die het beste bij u persoonlijke situatie past.

 

Omdat DGA volledig onafhankelijk werkt en niet gebonden is aan enige bank of verzekeringsmaatschappij, bent u verzekerd van een objectief advies. Bovendien kunnen wij u tarieven bieden die tot de laagste in Nederland behoren.

 

U bent van harte welkom op ons kantoor in Vlissingen. Of heeft u liever dat één van onze adviseurs bij u langskomt? Dan maken wij graag een afspraak met u!

 

Veel klanten hebben al een voordelige autoverzekering via DGA afgesloten. Ook u zijn wij natuurlijk graag van dienst!

  

Wat is een autoverzekering  

Een autoverzekering is een verzekering die schade door of met de eigen auto verzekert. Bij deze verzekering kunt u kiezen uit drie dekkingen:

  • WA (wettelijk aansprakelijkheid). De schade die u met uw auto veroorzaakt wordt vergoed, maar niet uw eigen schade.
  • WA + beperkt casco (ook wel WA plus genoemd). Naast de WA dekking wordt nu ook de schade aan uw eigen auto vergoed bij o.a. brand, diefstal, storm en ruitbreuk. Schade aan de eigen auto die u zelf heeft veroorzaakt (door bijvoorbeeld een aanrijding) wordt niet vergoed.
  • WA + volledig casco (ook wel All Risk genoemd). Alles wat onder beperkt casco valt wordt vergoed, maar nu wordt ook alle schade aan uw eigen auto vergoed.

 

De keuze voor de dekking hangt af van het bouwjaar en de waarde van uw auto.

 

DGA informeert u graag over de verschillende mogelijkheden en bekijkt welke autoverzekering het beste bij u past. Daarbij kijken we niet alleen naar de prijs, maar ook naar de voorwaarden.

 

Een autoverzekering via DGA: overzichtelijk en voordelig(er)

Door uw verschillende verzekeringen samen te voegen tot één pakket, kunnen wij voor u in de regel een enorme besparing realiseren, want u kunt van de betreffende maatschappij een korting krijgen die flink kan oplopen. Door uw verzekeringen bij DGA onder te brengen, heeft u bovendien alles overzichtelijk op een rij, en krijgt u ook de beste service! Mocht u bijvoorbeeld een verzekering moeten aanspreken, dan neemt u eenvoudig even contact met ons op en dan regelen wij voor u de hele verdere afhandeling! 

 

 

Gratis polis-check

Hoeveel kunt u op uw huidige verzekeringen
besparen? DGA rekent het graag voor u uit.

 

 

Dan weet u zeker dat u niet teveel betaalt.