Zoek
0118 421 420

Een voordelige rechtsbijstandverzekering via De Graaf Assurantiën en Financieel Adviseurs (DGA)

Voor een voordelige rechtsbijstandverzekering bent u bij DGA aan het juiste adres. Onze ervaren adviseurs zijn u graag van dienst, en samen met u zoeken wij de verzekering die het beste bij u persoonlijke situatie past.

 

Omdat DGA volledig onafhankelijk werkt en niet gebonden is aan enige bank of verzekeringsmaatschappij, bent u verzekerd van een objectief advies. Bovendien kunnen wij u tarieven bieden die tot de laagste in Nederland behoren.

 

U bent van harte welkom op ons kantoor in Vlissingen. Of heeft u liever dat één van onze adviseurs bij u langskomt? Dan maken wij graag een afspraak  met u!

Veel klanten in hebben al een voordelige rechtsbijstandverzekering via DGA afgesloten. Ook u zijn wij natuurlijk graag van dienst!

 

Wat is een rechtsbijstandverzekering  

Een rechtsbijstandverzekering geeft u recht op rechtshulp. Afhankelijk van de gekozen module zijn geschillen op onder meer de terreinen verkeer, wonen en inkomen (waaronder fiscaliteit en sociale wetgeving) verzekerd. U heeft recht op juridische bijstand, maar ook de kosten van het inschakelen van externe deskundigen of advocaten vallen onder de dekking, evenals de kosten van een gerechtelijke procedure.

 

DGA informeert u graag over de verschillende mogelijkheden en bekijkt welke rechtsbijstandverzekering het beste bij u past. Daarbij kijken we niet alleen naar de prijs, maar ook naar de voorwaarden.

  

Een rechtsbijstandverzekering via DGA: overzichtelijk en voordelig(er)

Door uw verschillende verzekeringen samen te voegen tot één pakket, kunnen wij voor u in de regel een enorme besparing realiseren, want u kunt van de betreffende maatschappij een korting krijgen die flink kan oplopen. Door uw verzekeringen bij DGA onder te brengen, heeft u bovendien alles overzichtelijk op een rij, en krijgt u ook de beste service! Mocht u bijvoorbeeld een verzekering moeten aanspreken, dan neemt u eenvoudig even contact met ons op en dan regelen wij voor u de hele verdere afhandeling! 

 

 

Snel een goede en voordelige rechtsbijstandverzekering aanvragen

 

Na ontvangst nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

*Verplicht veld

Autoverzekering nodig?