Klantenservice 0118 421 420

Voor wat hoort wat: korting op uw verzekeringen

Heeft u een lening via DGA? Dan willen wij u als blijk van waardering een kado geven: korting op uw verzekeringen. Voor wat hoort wat!


Wanneer heeft u voor het laatst naar uw verzekeringen gekeken?

Elk huishouden heeft vaak meerdere verzekeringen, zoals een inboedel-, aansprakelijkheids-, auto- en een reisverzekering. Wanneer heeft u voor het laatst naar uw verzekeringen gekeken? Betaalt u niet teveel en bent u wel goed verzekerd? Het is verstandig om uw verzekeringen ieder jaar kritisch te bekijken. Dat voorkomt teleurstelling bij schade en u kunt er geld mee besparen.


Verzekeringen bij meerdere verzekeraars

Heeft u uw verzekeringen bij verschillende verzekeraars? Dan is het vaak de moeite waard om alle verzekeringen onder te brengen in een pakket bij één verzekeraar. Dat is niet alleen heel overzichtelijk, u kunt daarmee ook geld besparen. Voor iedere extra verzekering in het pakket krijgt u een pakketkorting die behoorlijk kan oplopen.


Extra korting voor u als klant van DGA

Als gewaardeerde klant van DGA krijgt u bovenop de pakketkorting nog een extra korting op de premie. Bovendien bent u via DGA altijd verzekerd bij grote en betrouwbare Nederlandse verzekeraars.


Gratis offerte en direct besparen

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen op uw verzekeringen? Vul dan het aanvraagformulier in of bel 0118 – 421 420. Wij maken dan geheel vrijblijvend een offerte en als alles naar wens is, maken we alles voor u in orde en gaat u direct besparen.

 

 

Gratis polis-check

Hoeveel kunt u op uw huidige verzekeringen
besparen? DGA rekent het graag voor u uit.

 

 

Dan weet u zeker dat u niet teveel betaalt.