Klantenservice 0118 421 420

Een voordelige werkloosheidsverzekering via De Graaf Assurantiën en Financieel Adviseurs (DGA)

Voor een voordelige werkloosheidsrisicoverzekering bent u bij DGA aan het juiste adres. Onze ervaren adviseurs zijn u graag van dienst, en samen met u zoeken wij de verzekering die het beste bij u persoonlijke situatie past.

 

Omdat DGA volledig onafhankelijk werkt en niet gebonden is aan enige bank of verzekeringsmaatschappij, bent u verzekerd van een objectief advies. Bovendien kunnen wij u tarieven bieden die tot de laagste in Nederland behoren.

 

U bent van harte welkom op ons kantoor in Vlissingen. Of heeft u liever dat één van onze adviseurs bij u langskomt? Dan maken wij graag een afspraak met u!

 

Veel klanten hebben al een voordelige werkloosheidsverzekering via DGA afgesloten. Ook u zijn wij natuurlijk graag van dienst!

  

Wat is een werkloosheidsverzekering  

Een werkloosheidsverzekering is een verzekering op inkomen als u onvrijwillig werkloos raakt en is een uitkering bovenop de werkloosheidsuitkering van het UWV. Hoewel u dus over een vangnet beschikt, kan het wenselijk zijn dat u een aanvullende werkloosheidsverzekering heeft.

 

Er kan sprake zijn van een situatie waarbij u niet snel nieuw werk vindt of dat u een kort arbeidsverleden heeft, waardoor de uitkering van het UWV nog lager uitkomt. Een aanvullende uitkering uit een werkloosheidsverzekering kan dan zeer welkom zijn.

 

DGA informeert u graag over de verschillende mogelijkheden en bekijkt welke werkloosheidsverzekering het beste bij u past. Daarbij kijken we niet alleen naar de prijs, maar ook naar de voorwaarden.

 

Een werkloosheidsverzekering via DGA: overzichtelijk en voordelig(er)

Door uw verschillende verzekeringen samen te voegen tot één pakket, kunnen wij voor u in de regel een enorme besparing realiseren, want u kunt van de betreffende maatschappij een korting krijgen die flink kan oplopen. Door uw verzekeringen bij DGA onder te brengen, heeft u bovendien alles overzichtelijk op een rij, en krijgt u ook de beste service! Mocht u bijvoorbeeld een verzekering moeten aanspreken, dan neemt u eenvoudig even contact met ons op en dan regelen wij voor u de hele verdere afhandeling!