Een voordelige reisverzekering via De Graaf Assurantiën en Financieel Adviseurs (DGA)

Omdat DGA volledig onafhankelijk werkt en niet gebonden is aan enige bank of verzekeringsmaatschappij, bent u verzekerd van een objectief advies. Bovendien kunnen wij u tarieven bieden die tot de laagste in Nederland behoren.

U bent van harte welkom op ons kantoor in Vlissingen. Of heeft u liever dat één van onze adviseurs bij u langskomt? Dan maken wij graag een afspraak met u!

Veel klanten hebben al een voordelige reisverzekering via DGA afgesloten. Ook u zijn wij natuurlijk graag van dienst! 

Wat is een reisverzekering

Schade kan op heel veel manieren ontstaan. Maar ook op heel veel plaatsen. Met een reisverzekering bent u verzekerd voor schade die u en uw gezin tijdens uw reis kunnen oplopen.

Kortlopende of doorlopende verzekering

Gaat u vaker dan één keer per jaar een weekendje weg of op vakantie, dan is een doorlopende reisverzekering via DGA al snel voordeliger. Bovendien kunt u dan niet vergeten om een reisverzekering af te sluiten.

DGA informeert u graag over de verschillende mogelijkheden en bekijkt welke reisverzekering het beste bij u past. Daarbij kijken we niet alleen naar de prijs, maar ook naar de voorwaarden.

Een reisverzekering via DGA: overzichtelijk en voordelig(er)

Door uw verschillende verzekeringen samen te voegen tot één pakket, kunnen wij voor u in de regel een enorme besparing realiseren, want u kunt van de betreffende maatschappij een korting krijgen die flink kan oplopen. Door uw verzekeringen bij DGA onder te brengen, heeft u bovendien alles overzichtelijk op een rij, en krijgt u ook de beste service! Mocht u bijvoorbeeld een verzekering moeten aanspreken, dan neemt u eenvoudig even contact met ons op en dan regelen wij voor u de hele verdere afhandeling!