Klantenservice 0118 421 420
  • een (on)bewust verlangen

    een (on)bewust verlangen

Een voordelige reisverzekering via De Graaf Assurantiën en Financieel Adviseurs (DGA)

Omdat DGA volledig onafhankelijk werkt en niet gebonden is aan enige bank of verzekeringsmaatschappij, bent u verzekerd van een objectief advies. Bovendien kunnen wij u tarieven bieden die tot de laagste in Nederland behoren.

U bent van harte welkom op ons kantoor in Vlissingen. Of heeft u liever dat één van onze adviseurs bij u langskomt? Dan maken wij graag een afspraak met u!

Veel klanten hebben al een voordelige reisverzekering via DGA afgesloten. Ook u zijn wij natuurlijk graag van dienst! 

Wat is een reisverzekering

Schade kan op heel veel manieren ontstaan. Maar ook op heel veel plaatsen. Met een reisverzekering bent u verzekerd voor schade die u en uw gezin tijdens uw reis kunnen oplopen.

Kortlopende of doorlopende verzekering

Gaat u vaker dan één keer per jaar een weekendje weg of op vakantie, dan is een doorlopende reisverzekering via DGA al snel voordeliger. Bovendien kunt u dan niet vergeten om een reisverzekering af te sluiten.

DGA informeert u graag over de verschillende mogelijkheden en bekijkt welke reisverzekering het beste bij u past. Daarbij kijken we niet alleen naar de prijs, maar ook naar de voorwaarden.

Een reisverzekering via DGA: overzichtelijk en voordelig(er)

Door uw verschillende verzekeringen samen te voegen tot één pakket, kunnen wij voor u in de regel een enorme besparing realiseren, want u kunt van de betreffende maatschappij een korting krijgen die flink kan oplopen. Door uw verzekeringen bij DGA onder te brengen, heeft u bovendien alles overzichtelijk op een rij, en krijgt u ook de beste service! Mocht u bijvoorbeeld een verzekering moeten aanspreken, dan neemt u eenvoudig even contact met ons op en dan regelen wij voor u de hele verdere afhandeling!