Klantenservice 0118 421 420

Een voordelige opstalverzekering via De Graaf Assurantiën en Financieel Adviseurs (DGA)

Voor een voordelige opstalverzekering, ook wel woonhuisverzekering genoemd, bent u bij DGA aan het juiste adres. Onze ervaren adviseurs zijn u graag van dienst, en samen met u zoeken wij de verzekering die het beste bij u persoonlijke situatie past.

Omdat DGA volledig onafhankelijk werkt en niet gebonden is aan enige bank of verzekeringsmaatschappij, bent u verzekerd van een objectief advies. Bovendien kunnen wij u tarieven bieden die tot de laagste in Nederland behoren.

U bent van harte welkom op ons kantoor in Vlissingen. Of heeft u liever dat één van onze adviseurs bij u langskomt? Dan maken wij graag een afspraak met u!

Veel klanten hebben al een voordelige opstalverzekering via DGA afgesloten. Ook u zijn wij natuurlijk graag van dienst!

Wat is een opstalverzekering

Als u een eigen woning heeft is het wettelijk gezien niet verplicht om een opstalverzekering af te sluiten. Maar bij het afsluiten van een hypotheek mag de hypotheekverstrekker wel verplichten dat u een opstalverzekering moet afsluiten. De hypotheekverstrekker leent u geld en wil dit natuurlijk wel terug als uw huis bijvoorbeeld zou afbranden.

Met een opstalverzekering of woonhuisverzekering kunt u alles wat aard- en nagelvast aan uw huis zit (niet verhuisbaar) verzekeren. U moet dan denken aan een dekking tegen schade ontstaan door bijvoorbeeld brand of inbraak. Ook kunt u een glasverzekering afsluiten. Schade die ontstaat door bijvoorbeeld oorlog, aardbevingen of overstromingen is niet gedekt.

DGA informeert u graag over de verschillende mogelijkheden en bekijkt welke opstalverzekering het beste bij u past. Daarbij kijken we niet alleen naar de prijs, maar ook naar de voorwaarden.

Een opstalverzekering via DGA: overzichtelijk en voordelig(er)

Door uw verschillende verzekeringen samen te voegen tot één pakket, kunnen wij voor u in de regel een enorme besparing realiseren, want u kunt van de betreffende maatschappij een korting krijgen die flink kan oplopen. Door uw verzekeringen bij DGA onder te brengen, heeft u bovendien alles overzichtelijk op een rij, en krijgt u ook de beste service! Mocht u bijvoorbeeld een verzekering moeten aanspreken, dan neemt u eenvoudig even contact met ons op en dan regelen wij voor u de hele verdere afhandeling!