Klantenservice 0118 421 420

Een voordelige woonhuisverzekering via De Graaf Assurantiën en Financieel Adviseurs (DGA)

Voor een voordelige woonhuisverzekering, ook wel opstalverzekering genoemd, bent u bij DGA aan het juiste adres. Onze ervaren adviseurs zijn u graag van dienst, en samen met u zoeken wij de verzekering die het beste bij u persoonlijke situatie past.

Omdat DGA volledig onafhankelijk werkt en niet gebonden is aan enige bank of verzekeringsmaatschappij, bent u verzekerd van een objectief advies. Bovendien kunnen wij u tarieven bieden die tot de laagste in Nederland behoren.

U bent van harte welkom op ons kantoor in Vlissingen. Of heeft u liever dat één van onze adviseurs bij u langskomt? Dan maken wij graag een afspraak met u!

Veel klanten hebben al een voordelige woonverzekering via DGA afgesloten. Ook u zijn wij natuurlijk graag van dienst!
 

Wat is een woonhuisverzekering

Als u een eigen woning heeft is het wettelijk gezien niet verplicht om een woonhuisverzekering af te sluiten. Maar bij het afsluiten van een hypotheek zal de hypotheekverstrekker u normaal gesproken wel verplichten dat u een woonhuisverzekering moet afsluiten. De hypotheekverstrekker leent geld aan u en wil dit natuurlijk uiteindelijk wel terugontvangen, ook als uw huis onverhoopt zou afbranden.

Met een woonhuisverzekering of opstalverzekering kunt u alles wat aard- en nagelvast aan uw huis zit (niet verhuisbaar) verzekeren. U moet dan denken aan een dekking tegen schade ontstaan door bijvoorbeeld brand of inbraak.Daarnaast kunt u ook nog een glasverzekering afsluiten. Schade die ontstaat door bijvoorbeeld oorlog, aardbevingen of overstromingen is niet gedekt.

DGA informeert u graag over de verschillende mogelijkheden en bekijkt welke woonhuisverzekering het beste bij u past. Daarbij kijken we niet alleen naar de prijs, maar ook naar de voorwaarden.
 

Een woonhuisverzekering via DGA: overzichtelijk en voordelig(er)

Door uw verschillende verzekeringen samen te voegen in één pakket, kunnen wij voor u in de regel een enorme besparing realiseren, want u krijgt van de betreffende maatschappij een korting die enorm kan oplopen. Door uw verzekeringen bij DGA onder te brengen, heeft u bovendien alles overzichtelijk op een rij, en krijgt u de beste service! Mocht u bijvoorbeeld een verzekering moeten aanspreken, dan neemt u eenvoudig even contact met ons op en dan regelen wij voor u de hele verdere afhandeling!