Klantenservice 0118 421 420

Een voordelige aansprakelijkheidsverzekering via De Graaf Assurantiën en Financieel Adviseurs (DGA)

Voor een voordelige aansprakelijkheidsverzekering bent u bij DGA aan het juiste adres. Onze ervaren adviseurs zijn u graag van dienst, en samen met u zoeken wij de verzekering die het beste bij u persoonlijke situatie past.

Omdat DGA volledig onafhankelijk werkt en niet gebonden is aan enige bank of verzekeringsmaatschappij, bent u verzekerd van een objectief advies. Bovendien kunnen wij u tarieven bieden die tot de laagste in Nederland behoren.

U bent van harte welkom op ons kantoor in Vlissingen. Of heeft u liever dat één van onze adviseurs bij u langskomt? Dan maken wij graag een afspraak  met u!

Veel klanten hebben al een voordelige aansprakelijkheidsverzekering via DGA afgesloten. Ook u zijn wij natuurlijk graag van dienst!

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering  

Een aansprakelijk­heids­verzekering gebruikt u niet zo vaak maar het is wel een belangrijke verzekering. Als u aansprakelijk bent voor een schade (bijvoorbeeld voor het letsel dat u iemand heeft per ongeluk heeft toegebracht) dan lopen de kosten vrij snel op. Met de Aansprakelijk­­heids­­verzekering via DGA bent u voor deze kosten verzekerd. 

DGA informeert u graag over de verschillende mogelijkheden en bekijkt welke aansprakelijkheidsverzekering het beste bij u past. Daarbij kijken we niet alleen naar de prijs, maar ook naar de voorwaarden.

Een aansprakelijkheidsverzekering via DGA: overzichtelijk en voordelig(er)

Door uw verschillende verzekeringen samen te voegen tot één pakket, kunnen wij voor u in de regel een enorme besparing realiseren, want u kunt dan van de betreffende maatschappij een korting krijgen die flink kan oplopen. Door uw verzekeringen bij DGA onder te brengen, heeft u bovendien alles overzichtelijk op een rij, en krijgt u ook de beste service! Mocht u bijvoorbeeld een verzekering moeten aanspreken, dan neemt u eenvoudig even contact met ons op en dan regelen wij voor u de hele verdere afhandeling!