Klantenservice 0118 421 420

Een voordelige uitvaartverzekering via De Graaf Assurantiën en Financieel Adviseurs (DGA)

Voor een voordelige uitvaartverzekering bent u bij DGA aan het juiste adres. Onze ervaren adviseurs zijn u graag van dienst, en samen met u zoeken wij de verzekering die het beste bij u persoonlijke situatie past.

 

Omdat DGA volledig onafhankelijk werkt en niet gebonden is aan enige bank of verzekeringsmaatschappij, bent u verzekerd van een objectief advies. Bovendien kunnen wij u tarieven bieden die tot de laagste in Nederland behoren.

 

U bent van harte welkom op ons kantoor in Vlissingen. Of heeft u liever dat één van onze adviseurs bij u langskomt? Dan maken wij graag een afspraak met u!

 

Veel klanten hebben al een voordelige uitvaartverzekering via DGA afgesloten. Ook u zijn wij natuurlijk graag van dienst!

  

Wat is een uitvaartverzekering  

Met een uitvaartverzekering verzekert u (een deel van) de kosten of uitvoering van uw uitvaart. Met deze verzekering zorgt u ervoor dat uw nabestaanden niet worden opgezadeld met enorme kosten in een op dat moment toch al lastige periode.

 

Er zijn verschillende soorten uitvaartverzekering. U kunt kiezen uit een verzekering die een vast bedrag uitkeert bij overlijden of u sluit een uitvaartverzekering af waarbij de uitvaart wordt uitbesteed aan de uitvaartondernemer van de verzekeraar.

 

DGA informeert u graag over de verschillende mogelijkheden en bekijkt welke uitvaartverzekering het beste bij u past. Daarbij kijken we niet alleen naar de prijs, maar ook naar de voorwaarden.

 

Een uitvaartverzekering via DGA: overzichtelijk en voordelig(er)

Door uw verschillende verzekeringen samen te voegen tot één pakket, kunnen wij voor u in de regel een enorme besparing realiseren, want u kunt van de betreffende maatschappij een korting krijgen die flink kan oplopen. Door uw verzekeringen bij DGA onder te brengen, heeft u bovendien alles overzichtelijk op een rij, en krijgt u ook de beste service! Mocht u bijvoorbeeld een verzekering moeten aanspreken, dan neemt u eenvoudig even contact met ons op en dan regelen wij voor u de hele verdere afhandeling!