Klantenservice 0118 421 420

Goed en voordelig verzekerd

DGA: ook voor al uw verzekeringen

Wist u dat u ook voor al uw verzekeringen bij DGA aan het juiste adres bent? Met volmachten van de grotere verzekeraars in Nederland kunnen wij u niet alleen uitstekende voorwaarden bieden, maar ook erg scherpe tarieven. En als u meerdere verzekeringen bij ons afsluit, dan krijgt u bij elke extra verzekering ook nog een aantrekkelijke korting!

 

Betaal niet teveel

Wanneer heeft u voor het laatst uw verzekeringen bekeken? Uit onderzoek blijkt dat veel Nederlander overbodige verzekeringen hebben of, nog erger, een te lage dekking op hun verzekering. Het is dus verstandig om, net als bij de APK van uw auto, regelmatig te bekijken of uw verzekeringen nog helemaal in orde zijn en of uw premie niet te hoog is.

 

Gratis en geheel vrijblijvende polis-check: hoeveel kunt u besparen?

Wilt u ook besparen op uw verzekeringen? Vul dan uw gegevens in op het formulier of bel ons, dan noteren wij uw gegevens telefonisch. Na ontvangst van uw gegevens gaan wij direct voor u aan de slag en bekijken wij gratis en geheel vrijblijvend of uw verzekeringen in orde zijn en hoeveel u kunt besparen. Wij zijn op maandag t/m vrijdag bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur, ons telefoonnummer is 0118 - 421 420.