Klantenservice 0118 421 420

Doorlopend Krediet: flexibel lenen met een lage rente

Met een Doorlopend Krediet heeft u altijd geld achter de hand op het moment dat u dat nodig heeft. Het is een flexibele leenvorm waarbij u alleen rente betaalt over het opgenomen bedrag. Neemt u niets op, dan betaalt u dus ook geen rente. Tussentijds kunt u altijd boetevrij aflossen en mocht u daarna weer geld willen opnemen, dan kan dat tot de afgesproken kredietlimiet.

 

Een Doorlopend Krediet via De Graaf Assurantiën en Financieel Adviseurs (DGA) 

U spreekt een kredietlimiet af waarover u maandelijks een vast percentage betaalt aan rente en aflossing. De meest voorkomende percentages zijn 1%, 1,5% en 2% per maand. Tijdens de looptijd is de rente variabel.

 

De voordelen van een Doorlopend Krediet

  • U betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag.
  • U kunt tussentijds altijd boetevrij (extra) aflossen.
  •  

De nadelen van Doorlopend Krediet

  • De rente is gedurende de looptijd variabel en kan dus ook stijgen.
  • Omdat u tussentijds boetevrij geld kunt opnemen, is het lastig om de exacte looptijd van de lening vast te stellen.

Omdat DGA volledig onafhankelijk werkt en niet gebonden is aan enige bank of verzekeringsmaatschappij, bent u verzekerd van een objectief advies. Bovendien kunnen wij u tarieven bieden die tot de laagste in Nederland behoren.

 

Veel klanten in heel Nederland hebben  een  voordelig Doorlopend Krediet  via DGA afgesloten. Ook u zijn wij natuurlijk graag van dienst!

 

 

 

Actuele rente Doorlopend Krediet

Totale kredietbedrag Termijnbedrag per maand Variabele debetrente op jaarbasis Jaarlijks kosten-percentage Duur van de krediet-overeenkomst Totaal door u te betalen bedrag
€ 10.000 € 200 6,10% 6,10% 58 mnd € 11.516
€ 17.000 € 340 4,70% 4,70% 56 mnd € 18.910
€ 25.000 € 500 4,50% 4,50% 55 mnd € 27.674
€ 49.000 € 980 4,50% 4,50% 55 mnd € 54.242

Dit betreft een doorlopend krediet. Het termijnbedrag per maand bedraagt 2% van het kredietbedrag en bestaat uit rente en aflossing. Bij de berekening van de duur van de kredietovereenkomst en het totaal door u te betalen bedrag zijn we er vanuit gegaan dat de debetrente gedurende de duur van de overeenkomst gelijk blijft, het totale kredietbedrag direct en geheel wordt opgenomen, er gedurende de duur van de overeenkomst geen opnames of extra aflossingen plaatsvinden en dat alle termijnbedragen op tijd worden betaald. Voor de algemene voorwaarden, klik hier. Als uw aanvraag uiteindelijk leidt tot een offerte, dan ontvangt u de Europese Standaardinformatie inzake Consumentenkrediet (ESIC). Toetsing en registratie BKR. Rentepercentages kunnen wijzigen. Voor de nieuwste percentages kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Aan dit rekenvoorbeeld en rentepercentages kunnen geen rechten worden ontleend.