Klantenservice 0118 421 420
  • een (on)bewust verlangen

    een (on)bewust verlangen

Een voordelige lening en een eerlijk advies via De Graaf Assurantiën en Financieel Adviseurs (DGA)

Het is niet het leukste onderwerp om over te praten, maar soms kan een lening een uitkomst zijn. Het is dan wel van belang dat u zich goed laat adviseren, zodat u zeker weet dat het krediet ook echt bij uw persoonlijke situatie past. DGA bekijkt graag samen met u welke lening het beste aansluit bij uw wensen en mogelijkheden. Wilt u liever een lening met een vaste looptijd en een vaste rente, of wilt u liever een lening waarbij u altijd zonder kosten (extra) kunt aflossen?

 

Veilig, verantwoord lenen via DGA

Als u een lening afsluit moet u niet alleen naar de rente kijken. Het is ook belangrijk om te bepalen welke soort lening het beste bij u past en hoeveel u per maand kunt en wilt betalen. Ook als het financieel even tegen zit, moet u de lening nog steeds kunnen betalen. 

 

DGA  werkt samen met de belangrijkste kredietverstrekkers in Nederland. Met onze uitgebreide ervaring en deskundige adviseurs weten wij als geen ander welke lening u het beste kunt afsluiten. Daarbij kijken we niet alleen naar de rente, maar bekijken we bijvoorbeeld ook of het in uw geval verstandig zou zijn om bij de lening een verzekering af te sluiten tegen de gevolgen van arbeidsongeschiktheid, onvrijwillige werkloosheid of overlijden. Hierdoor komt u later niet voor nare verrassingen te staan.

 

Een voordelige financiering via DGA

Omdat DGA volledig onafhankelijk werkt en niet gebonden is aan enige bank of verzekeringsmaatschappij, bent u verzekerd van een objectief advies. Bovendien kunnen wij u tarieven bieden die tot de laagste in Nederland behoren.

 

Sluit uw bestaande leningen over en bespaar ook veel geld

Wellicht kunt ook u veel geld besparen door uw bestaande leningen over te sluiten. Door veel te dure leningen, bijvoorbeeld bij een postorderbedrijf of via een roodstand faciliteit bij uw bank, over te sluiten naar één nieuwe lening tegen een lagere rente, kunt u veel geld besparen. Bovendien is het wel zo overzichtelijk.

 

U bent altijd van harte welkom op ons kantoor in Vlissingen. Of wilt u liever dat één van onze kredietadviseurs bij u langskomt? Dan maken wij graag een afspraak met u!

 

Veel klanten in heel Nederland hebben al een voordelige lening via DGA afgesloten. Wilt u ook geld lenen? Dan zijn wij u natuurlijk graag van dienst!

 

 

Actuele rente Doorlopend Krediet

Totale kredietbedrag Termijnbedrag per maand Variabele debetrente op jaarbasis Jaarlijks kosten-percentage Duur van de krediet-overeenkomst Totaal door u te betalen bedrag
€ 10.000 € 200 6,10% 6,10% 58 mnd € 11.516
€ 17.000 € 340 4,70% 4,70% 56 mnd € 18.910
€ 25.000 € 500 4,50% 4,50% 55 mnd € 27.674
€ 49.000 € 980 4,50% 4,50% 55 mnd € 54.242

Dit betreft een doorlopend krediet. Het termijnbedrag per maand bedraagt 2% van het kredietbedrag en bestaat uit rente en aflossing. Bij de berekening van de duur van de kredietovereenkomst en het totaal door u te betalen bedrag zijn we er vanuit gegaan dat de debetrente gedurende de duur van de overeenkomst gelijk blijft, het totale kredietbedrag direct en geheel wordt opgenomen, er gedurende de duur van de overeenkomst geen opnames of extra aflossingen plaatsvinden en dat alle termijnbedragen op tijd worden betaald. Voor de algemene voorwaarden, klik hier. Als uw aanvraag uiteindelijk leidt tot een offerte, dan ontvangt u de Europese Standaardinformatie inzake Consumentenkrediet (ESIC). Toetsing en registratie BKR. Rentepercentages kunnen wijzigen. Voor de nieuwste percentages kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Aan dit rekenvoorbeeld en rentepercentages kunnen geen rechten worden ontleend.