Enter Title

Oproep: wij hebben uw hulp nodig

 

“Belt u nu al weer?” “Of waarom heeft u mijn gegevens nodig, die heeft u toch al?” Dit zijn vragen die wij vaak krijgen. Als tussenpersoon zijn wij de brug tussen u en de bank. Wij zijn voor onze klanten steeds op zoek naar betere mogelijkheden. Maar dat kunnen we niet alleen, daar hebben wij uw hulp bij nodig. Wij bellen u niet om u “lastig” te vallen, maar om u te helpen.

 

Actuele gegevens

Om een nieuwe aanvraag bij de bank te kunnen doen, hebben wij uw actuele (inkomens-) gegevens nodig. Als wij geen volledige aanvraag indienen, dan wordt de aanvraag niet in behandeling genomen. En dat zou, zeker nu er nieuwe mogelijkheden zijn, heel jammer zijn. We willen u niet onnodig lastig vallen met vragen die niet nodig zijn, maar sommige gegevens hebben wij nu eenmaal nodig om een aanvraag voor u te kunnen doen.

 

Teleurstelling en vertrouwen

“U kunt toch niets voor mij betekenen” of “ik vind het wel goed zo”, krijgen wij ook heel vaak te horen. Zeker van klanten die al langer een lening hebben lopen. Vaak is er al meerdere keren bekeken of het lopende krediet kan worden omgezet naar een lening tegen betere voorwaarden en waren er steeds geen mogelijkheden. Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat u in dat geval teleurgesteld bent en het vertrouwen kwijt bent in een goede afloop.

 

Geef ons het voordeel van de twijfel

Wij kunnen ons ook voorstellen dat u er, na meerdere pogingen en afwijzingen, wel genoeg van heeft. Toch, hoe lastig ook, willen wij u vragen om ons het voordeel van de twijfel te geven, zodat wij ook voor u naar de mogelijkheden kunnen kijken. Inmiddels hebben wij voor veel klanten een goede oplossing gevonden. Zij betalen nu een lagere rente en zijn sneller van hun lening af.

 

Samen met u!

Mochten wij u binnenkort spreken, dan hopen wij dat u ons wilt voorzien van uw actuele (inkomens-) gegevens. Dan kunnen wij ook voor u een aanvraag doen voor een goed en voordelig voorstel van de bank. U heeft niets te verliezen. Het kost u maar een paar minuten tijd en u kunt er een veel gunstigere lening aan overhouden.

 

Direct aanvragen

Wilt u niet wachten? Vul dan het aanvraagformulier in of bel ons: 0118 – 421 420. Wij kunnen dan al uw vragen beantwoorden en direct een aanvraag bij de bank indienen. Alvast dank voor uw vertrouwen!

 

Ja, ik wil besparen!

 

Na ontvangst nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

*Verplicht veld