Klantenservice 0118 421 420

Is alles nog naar wens? Wij staan altijd voor u klaar!

Als tussenpersoon voor uw lening bij Defam zijn wij u graag van dienst. Wij hopen dat alles naar wens is en dat u tevreden bent over onze dienstverlening.


Vragen en wensen: wij staan altijd voor u klaar

Heeft u een vraag over uw lening of heeft u aanvullende wensen? Wilt u bijvoorbeeld geld opnemen of juist extra aflossen, uw huidige maandtermijn wijzigen, de incassodatum van uw maandtermijn wijzigen of wilt u liever een vaste rente en looptijd? Om maar een paar voorbeelden te noemen: wat uw vraag ook is, onze adviseurs staan voor u klaar!

 

Bel ons gerust: 0118 – 421 420.

 

Een lager maandbedrag

Een andere mogelijkheid bij het oversluiten naar een lening met een lagere rente is dat het verlagen van de maandlasten, zonder dat de looptijd verlengd wordt.

 

Geheel vrijblijvend en zonder kosten uw lening controleren

Wilt u dat wij uw lening vrijblijvend en zonder kosten nog eens kritisch voor u bekijken? Met de huidige lage rente kunnen wij wellicht ook uw lening omzetten naar een lagere rente. Dan bent u sneller van uw lening af en kunt u ook veel geld besparen.

 


 

 

Meerdere leningen samenvoegen

Heeft u naast uw lening bij Defam nog andere leningen? Staat u regelmatig rood op uw (betaal)rekening of staat er bijvoorbeeld nog een bedrag open op uw creditcard of bij een postorderbedrijf? Laat ons dan snel bekijken of wij al deze leningen kunnen samenvoegen tot één overzichtelijke lening met een lagere rente. Uiteraard vrijblijvend en zonder kosten.

 

Ook voor uw hypotheek of al uw verzekeringen: korting voor klanten

Wist u dat u ook voor uw hypotheek of al uw verzekeringen bij DGA aan het juiste adres bent? En voor wat hoort wat: als klant krijgt uw extra korting op uw verzekeringen. Kijk op onze website naar de mogelijkheden: www.dgavlissingen.nl en bel ons voor een geheel vrijblijvende offerte. Dan heeft u al uw financiële zaken onder één dak en ook één vast aanspreekpunt, wel zo overzichtelijk.

 

Welke vraag u ook heeft: bel ons gerust! Wij zijn op maandag t/m vrijdag bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur, ons telefoonnummer is: 0118 – 421 420.