Enter Title

Zo komt u eerder van uw lening af

 

Heeft u op dit moment een lening? Dan is de kans groot dat u te veel rente betaalt. De rente is op dit moment historisch laag. Een uitstekend moment om te bekijken of u uw lening ook kunt oversluiten naar een lagere rente. DGA rekent het gratis en geheel vrijblijvend voor u uit.

 

Nederlanders betalen te veel rente

Wellicht heeft u onlangs in het nieuws gehoord dat Nederlanders onnodig te veel rente betalen. Bij postorderbedrijven of roodstaan op betaalrekeningen wordt vaak de maximale rente in rekening gebracht. Maar ook bij een doorlopend krediet of een persoonlijke lening kan de rente oplopen tot wel 14% per jaar.

 

Sluit uw leningen over naar een lagere rente

Dagelijks zien wij veel leningen waarover te veel rente wordt betaald. DGA is specialist in het verlagen van rente op bestaande leningen. De rente is op dit moment historisch laag. Sluit uw leningen nu over naar één overzichtelijke nieuwe lening tegen een vaste lage rente. Dat is niet alleen heel veilig, u bent dan sneller van uw lening af en u bespaart ook nog eens veel geld.

 

Gratis vrijblijvende second opinion

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen? Vul dan uw gegevens in op het bespaarformulier of bel ons voor een gratis en geheel vrijblijvende second opinion. In slechts een paar minuten tijd kunnen wij u een goede indicatie geven van hoeveel u kunt besparen. Vindt u dat vervolgens de moeite waard? Dan kunnen wij uw leningen daarna direct omzetten naar een lagere rente en gaat uw besparing meteen in.

 

De voordelen nog even op een rij:

  • Historisch lage rente 
  • Betaal niet langer te veel
  • Bespaar honderden euro’s
  • Gratis vrijblijvende second opinion

Nu doen!

Vul snel het bespaarformulier in of bel ons, dan berekenen wij geheel vrijblijvend wat uw voordeel is. Dat kost u maar een paar minuten tijd, maar kan u veel geld opleveren. Ons telefoonnummer is 0118 - 421 420. Wij zijn op maandag t/m vrijdag bereikbaar van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Gratis polis-check

Hoeveel kunt u op uw huidige verzekeringen
besparen? DGA rekent het graag voor u uit.

 

 

Dan weet u zeker dat u niet teveel betaalt.

Ja, ik wil besparen!

 

Na ontvangst nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

*Verplicht veld