Grote doorbraak: ook voor u nieuwe mogelijkheden?!

Heeft u een lening met een hoge(re) rente? En kunt u deze lening niet oversluiten naar een krediet met een lagere rente omdat uw leeftijd inmiddels te hoog is of omdat u bijvoorbeeld bent gescheiden en nu een lager inkomen heeft? Lees dan snel verder!

 

Geen mogelijkheden?

De afgelopen jaren hebben wij, wellicht ook voor u, veel kredietaanvragen bij de verschillende kredietverstrekkers gedaan waar helaas geen mogelijkheden waren. Dat kan komen omdat uw lening niet meer past binnen de huidige strengere leennormen, omdat uw leeftijd te hoog is of omdat u bijvoorbeeld bent gescheiden en een nieuwe voordeligere lening op één inkomen niet mogelijk is.

 

Grote doorbraak!

De afgelopen jaren zijn wij steeds in overleg geweest met de verschillende kredietverstrekkers om ook voor deze gevallen naar een oplossing te zoeken. Na vele gesprekken met één van de grotere kredietverstrekkers en een duwtje uit onverwachte hoek is er nu eindelijk een doorbraak. De kredietverstrekker is bereid om ook deze klanten een oplossing aan te bieden.

 

Goed nieuws: nieuwe mogelijkheden

Dat is goed nieuws! Alle klanten waarvoor de afgelopen jaren geen mogelijkheden waren, zullen we opnieuw bekijken en indienen bij de kredietverstrekker voor een goed en voordelig voorstel. Dat kan bijvoorbeeld een vaste lagere rente zijn, waardoor u veel sneller van uw lening af bent.

 

Nu aanvragen en direct besparen

Heeft u een lening met een hoge(re) rente en kunt u deze niet oversluiten naar een nieuwe en voordeligere lening? Neem dan snel contact met ons op, dan kunnen wij ook voor u een voorstel aan de bank vragen. Vul het aanvraagformulier in of bel ons: 0118 - 421 420, dan gaan wij direct voor u aan de slag!

 

Ja, ik wil besparen!

 

Na ontvangst nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

*Verplicht veld