Klantenservice 0118 421 420

Geld lenen in Sliedrecht: De Graaf Assurantiën en Financieel Adviseurs (DGA)

Sliedrecht is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente telt 24.791 inwoners (31 maart 2015, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 13,47 km². Sliedrecht ligt aan de Beneden-Merwede, en is één van de zogenaamde Drechtsteden. Binnen de gemeentegrenzen liggen geen andere kernen, maar alleen het gehucht Baanhoek. 

Sliedrecht staat bekend om de vele grote baggerbedrijven (onder andere Boskalis en IHC Merwede) die er vandaan komen. Iedere twee jaar vond in Sliedrecht het Baggerfestival plaats, voor het laatst in 2015. Ook is er het Nationaal Baggermuseum gevestigd.

 

Lenen in Sliedrecht

De Graaf Assurantiën en Financieel Adviseurs (DGA) is hét adres voor een voordelige lening in Sliedrecht. Of u nu op zoek bent naar een betaalbaar krediet voor uw nieuwe auto, een goedkope financiering voor de verbouwing van uw huis of bijvoorbeeld wilt lenen voor een onverwachte uitgave: onze ervaren kredietadviseurs zijn u graag van dienst. Samen met u bekijken we welke lening het beste bij uw wensen, mogelijkheden en persoonlijke situatie past. Onze leenspecialisten geven u altijd een gedegen en uiteraard eerlijk advies, waarbij ouderwetse service en persoonlijk contact hoog in het vaandel staan.

 

Volledig onafhankelijk en een voordelige lening

Omdat wij volledig onafhankelijk opereren en niet gebonden zijn aan enige bank of verzekeringsmaatschappij, bent u in Sliedrecht ook verzekerd van een objectief advies. Door onze ruime ervaring en kennis van de markt bekijken wij niet alleen welk product de laagste tarieven heeft, maar ook welke partij de meest gunstige voorwaarden heeft. Bovendien kunnen wij u, als één van de grotere advies- en bemiddelingskantoren, tarieven bieden die tot de laagste in Nederland behoren!

 

Eenvoudig en vrijblijvend een krediet of lening in Sliedrecht aanvragen

Woont u in Sliedrecht of omgeving? Dan bent u voor uw lening bij De Graaf Assurantiën en Financieel Adviseurs (DGA) aan het juiste adres! Vrijblijvend een voordelig krediet aanvragen is heel eenvoudig. Ons telefoonnummer is 0118 – 421 420, of vul geheel vrijblijvend het aanvraagformulier in.