Klantenservice 0118 421 420

Geld lenen in Yerseke: De Graaf Assurantiën en Financieel Adviseurs (DGA)

Yerseke (uitspraak: ierseke, Zeeuws: Yese) is een dorp gelegen aan de Oosterschelde in de gemeente Reimerswaal op Zuid-Beveland in de Nederlandse provincie Zeeland. Het had per 31 december 2012 6724 inwoners. Yerseke werd als zelfstandige gemeente opgeheven op 1 januari 1970. Samen met de gemeenten Rilland-Bath, Krabbendijke, Kruiningen en Waarde ging het toen deel uitmaken van de nieuwgevormde gemeente Reimerswaal. 

Het dorp is vooral bekend om zijn mossel- en oestercultuur. Toeristen komen naar Yerseke voor rondleidingen over de oesterputten, de jachthaven en het Oosterscheldemuseum. Verder is Yerseke bekend vanwege de jaarlijks terugkerende Mosseldag op de derde zaterdag van augustus.

 

Lenen in Yerseke

De Graaf Assurantiën en Financieel Adviseurs (DGA) is hét adres voor een voordelige lening in Yerseke. Of u nu op zoek bent naar een betaalbaar krediet voor uw nieuwe auto, een goedkope financiering voor de verbouwing van uw huis of bijvoorbeeld wilt lenen voor een onverwachte uitgave: onze ervaren kredietadviseurs zijn u graag van dienst. Samen met u bekijken we welke lening het beste bij uw wensen, mogelijkheden en persoonlijke situatie past. Onze leenspecialisten geven u altijd een gedegen en uiteraard eerlijk advies, waarbij ouderwetse service en persoonlijk contact hoog in het vaandel staan.

 

Volledig onafhankelijk en een voordelige lening

Omdat wij volledig onafhankelijk opereren en niet gebonden zijn aan enige bank of verzekeringsmaatschappij, bent u in Yerseke ook verzekerd van een objectief advies. Door onze ruime ervaring en kennis van de markt bekijken wij niet alleen welk product de laagste tarieven heeft, maar ook welke partij de meest gunstige voorwaarden heeft. Bovendien kunnen wij u, als één van de grotere advies- en bemiddelingskantoren, tarieven bieden die tot de laagste in Nederland behoren!

 

Eenvoudig en vrijblijvend een krediet of lening in Yerseke aanvragen

Woont u in Yerseke of omgeving? Dan bent u voor uw lening bij De Graaf Assurantiën en Financieel Adviseurs (DGA) aan het juiste adres! Vrijblijvend een voordelig krediet aanvragen is heel eenvoudig. Ons telefoonnummer is 0118 – 421 420, of vul geheel vrijblijvend het aanvraagformulier in.