Klantenservice 0118 421 420

Geld lenen in Spekholzerheide: De Graaf Assurantiën en Financieel Adviseurs (DGA)

Spekholzerheide (Limburgs: Sjpekhei) is een voormalig dorp en huidige wijk in de Nederlandse gemeente Kerkrade, Limburg. 

Het dorp werd rond 1108 als Specholz vermeld. Latere aanduidingen waren onder de namen Specholtz (1170-1180), Spekholt (1212), Spekholtserheide (1883) en rond 1903 onder de huidige naam. Oud-Nederlands spekholt betekent 'zacht hout, spint'.[1] Spekholzerheide is nu een wijk in het stadsdeel Kerkrade-West.

 

Lenen in Spekholzerheide

De Graaf Assurantiën en Financieel Adviseurs (DGA) is hét adres voor een voordelige lening in Spekholzerheide. Of u nu op zoek bent naar een betaalbaar krediet voor uw nieuwe auto, een goedkope financiering voor de verbouwing van uw huis of bijvoorbeeld wilt lenen voor een onverwachte uitgave: onze ervaren kredietadviseurs zijn u graag van dienst. Samen met u bekijken we welke lening het beste bij uw wensen, mogelijkheden en persoonlijke situatie past. Onze leenspecialisten geven u altijd een gedegen en uiteraard eerlijk advies, waarbij ouderwetse service en persoonlijk contact hoog in het vaandel staan.

 

Volledig onafhankelijk en een voordelige lening

Omdat wij volledig onafhankelijk opereren en niet gebonden zijn aan enige bank of verzekeringsmaatschappij, bent u in Spekholzerheide ook verzekerd van een objectief advies. Door onze ruime ervaring en kennis van de markt bekijken wij niet alleen welk product de laagste tarieven heeft, maar ook welke partij de meest gunstige voorwaarden heeft. Bovendien kunnen wij u, als één van de grotere advies- en bemiddelingskantoren, tarieven bieden die tot de laagste in Nederland behoren!

 

Eenvoudig en vrijblijvend een krediet of lening in Spekholzerheide aanvragen

Woont u in Spekholzerheide of omgeving? Dan bent u voor uw lening bij De Graaf Assurantiën en Financieel Adviseurs (DGA) aan het juiste adres! Vrijblijvend een voordelig krediet aanvragen is heel eenvoudig. Ons telefoonnummer is 0118 – 421 420, of vul geheel vrijblijvend het aanvraagformulier in.