Zoeken
Uw polis
0118 421 420
Nieuws
12-11-2012 12:12:33  AFM: Vergelijkingssites geven te weinig informatie   

 

AFM: Vergelijkingssites geven te weinig informatie

 

De Autoriteit Financiële markten (AFM) heeft onderzoek gedaan naar de informatieverstrekking door 33 vergelijkingssites voor financiële producten. Veel van deze sites geven consumenten nog steeds moeilijk vindbare of te weinig informatie over wat ze precies doen. Slechts bij één partij was alle informatie aanwezig en goed vindbaar.

 

Consumenten doen er dus goed aan kritisch te kijken naar de resultaten van een vergelijking via één van deze websites.  Op vergelijkingssites wordt vaak alleen op prijs vergeleken, u kunt daarna uw keuze maken en direct afsluiten. Dat lijkt heel mooi, maar kan later voor teleurstellingen zorgen. Meestal worden slechts een beperkt aantal  financiële producten vergeleken en worden de voorwaarden, die minstens net zo belangrijk zijn, niet met elkaar vergeleken.  Daar komt u pas later achter en dan blijken de voorwaarden net even anders te zijn dan u dacht.

 

Goedkoop is vaak duurkoop. Voorkom teleurstelling en laat u goed adviseren. Het vinden van het juiste financiële product is niet zo eenvoudig als het lijkt. Het steeds wisselende aanbod is groot en het vergelijken van de verschillende voorwaarden is vaak erg ingewikkeld. De ervaren adviseur van DGA bekijkt samen met u welke product het beste bij u past. Daarbij kijkt de adviseur niet alleen naar de meest voordelige maatschappij , maar ook welke partij de meest gunstige voorwaarden heeft. Via DGA krijgt u een volledig onafhankelijk advies en bent u verzekerd van uitstekende voorwaarden.

 

Wilt u liever een goed en volledig onafhankelijk advies?  Bel dan: 0118 - 421 420 of klik hier.


Reageer
Naam: 
Email:   
CAPTCHA image
Voer bovenstaande code in
 

Reacties

De Graaf Assurantiën en Financieel Adviseurs bvGovert Flincklaan 53
4383 WB  Vlissingen

Postbus 5086
4380 KB  Vlissingen

Telefoon: 0118 - 421 420 
Fax : 0118 - 421 438 
E-mail: info@dgavlissingen.nl

K.v.K. nummer: 54330297

De Graaf Assurantiën en Financieel Adviseurs is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder vergunningnummer: 12041256.

  

Onze openingstijden zijn: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Afspraken buiten kantooruren zijn uiteraard mogelijk.

 

Grotere kaart weergeven