Klantenservice 0118 421 420

Geld lenen in Kampen: De Graaf Assurantiën en Financieel Adviseurs (DGA)

Kampen is een stad, gemeente en oude Hanzestad helemaal aan de benedenloop van de rivier de IJssel in de Nederlandse provincie Overijssel bij rijnkilometer 995,5. 

In de gemeente Kampen wonen 51.588 inwoners (31 maart 2015 )op een oppervlakte van zo'n 162 km² (waarvan slechts een klein gedeelte water). De eigen oppervlakte van de stad Kampen zelf bedraagt zo'n 11.39 km². Kampen ligt in Noordwest-Overijssel (Kop van Overijssel) en is in dit gebied de grootste plaats. Gedeeltelijk ligt de gemeente in het Nationaal Landschap IJsseldelta. Kampen is bestuurlijk door middel van een Netwerkstad-overeenkomst verbonden met Zwolle. De stad Kampen zelf telt 34.775 inwoners.

 

Lenen in Kampen

De Graaf Assurantiën en Financieel Adviseurs (DGA) is hét adres voor een voordelige lening in Kampen. Of u nu op zoek bent naar een betaalbaar krediet voor uw nieuwe auto, een goedkope financiering voor de verbouwing van uw huis of bijvoorbeeld wilt lenen voor een onverwachte uitgave: onze ervaren kredietadviseurs zijn u graag van dienst. Samen met u bekijken we welke lening het beste bij uw wensen, mogelijkheden en persoonlijke situatie past. Onze leenspecialisten geven u altijd een gedegen en uiteraard eerlijk advies, waarbij ouderwetse service en persoonlijk contact hoog in het vaandel staan.

 

Volledig onafhankelijk en een voordelige lening

Omdat wij volledig onafhankelijk opereren en niet gebonden zijn aan enige bank of verzekeringsmaatschappij, bent u in Kampen ook verzekerd van een objectief advies. Door onze ruime ervaring en kennis van de markt bekijken wij niet alleen welk product de laagste tarieven heeft, maar ook welke partij de meest gunstige voorwaarden heeft. Bovendien kunnen wij u, als één van de grotere advies- en bemiddelingskantoren, tarieven bieden die tot de laagste in Nederland behoren!

 

Eenvoudig en vrijblijvend een krediet of lening in Kampen aanvragen

Woont u in Kampen of omgeving? Dan bent u voor uw lening bij De Graaf Assurantiën en Financieel Adviseurs (DGA) aan het juiste adres! Vrijblijvend een voordelig krediet aanvragen is heel eenvoudig. Ons telefoonnummer is 0118 – 421 420, of vul geheel vrijblijvend het aanvraagformulier in.