Klantenservice 0118 421 420

Geld lenen in Delfzijl: De Graaf Assurantiën en Financieel Adviseurs (DGA)

Delfzijl (Gronings: Delfziel) is een havenstad en een gemeente in het noordoosten van de Nederlandse provincie Groningen. 

De gemeente beslaat een oppervlakte van 227,4 km² (waarvan 94,49 km² water) en had op 31 maart 2015 een inwoneraantal van 25.357 (bron: CBS; in 1995 waren dit er nog 31.744), waarvan 17.415 in de plaats Delfzijl (2014). De gemeente bestaat naast de plaats Delfzijl uit 13 dorpen en 24 buurtschappen. De gemeente Delfzijl ontstond in 1808 en werd bij de gemeentelijke herindeling van 1990 uitgebreid met de gebieden van de gemeenten Bierum en Termunten.

 

Lenen in Delfzijl

De Graaf Assurantiën en Financieel Adviseurs (DGA) is hét adres voor een voordelige lening in Delfzijl. Of u nu op zoek bent naar een betaalbaar krediet voor uw nieuwe auto, een goedkope financiering voor de verbouwing van uw huis of bijvoorbeeld wilt lenen voor een onverwachte uitgave: onze ervaren kredietadviseurs zijn u graag van dienst. Samen met u bekijken we welke lening het beste bij uw wensen, mogelijkheden en persoonlijke situatie past. Onze leenspecialisten geven u altijd een gedegen en uiteraard eerlijk advies, waarbij ouderwetse service en persoonlijk contact hoog in het vaandel staan.

 

Volledig onafhankelijk en een voordelige lening

Omdat wij volledig onafhankelijk opereren en niet gebonden zijn aan enige bank of verzekeringsmaatschappij, bent u in Delfzijl ook verzekerd van een objectief advies. Door onze ruime ervaring en kennis van de markt bekijken wij niet alleen welk product de laagste tarieven heeft, maar ook welke partij de meest gunstige voorwaarden heeft. Bovendien kunnen wij u, als één van de grotere advies- en bemiddelingskantoren, tarieven bieden die tot de laagste in Nederland behoren!

 

Eenvoudig en vrijblijvend een krediet of lening in Delfzijl aanvragen

Woont u in Delfzijl of omgeving? Dan bent u voor uw lening bij De Graaf Assurantiën en Financieel Adviseurs (DGA) aan het juiste adres! Vrijblijvend een voordelig krediet aanvragen is heel eenvoudig. Ons telefoonnummer is 0118 – 421 420, of vul geheel vrijblijvend het aanvraagformulier in.